lördag 20 augusti 2016

Början på allt nytt
ger mindre plats för gammalt
det bästa blir kvar

Det gäller att spara guldkornen i livets essens, låta det onda och trista rinna som sand mellan fingrarna, men ack så svårt det ofta kan vara att göra så, på vägen genom dag och natt , så mår själ kropp och hjärta bäst om människan noga sållar bort sakta och säkert det som inte gynnar det bästas tillväxt, någon klok har sagt att  - det måste få göra ont innan det gör gott , ibland måste man låta det bli sant och glida lyckligt ut på sidan gott, vara härligt medveten om allt det som är underbart på vår steniga stig.

Trots jämmer och elände, finns det även på det en ände, se med klara ögon på den dag då det vände, något fantastiskt till oss sände, kanske en liten hand i din du kände ... barn är livets socker och salt den extra kryddan som ger oss lite av allt, värmer när det omkring oss är kallt, dina, mina, våra och de små vi möter ger hopp om glittrande framtid med evigt ljus och värme.
God Morgon Alla denna sköna om än molniga lördag, denna tant/ mamma/mormor-farmor/särbo/svärmor och vän önskar härlig tid


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar